Alibec a pus ținta pe Cupa României! “Putem salva sezonul”

denis-alibec-astra

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după 5-3 pe ansamblul ambelor manșe cu CFR Cluj. Denis Alibec, atacantul giurgiuvenilor, vrea să câștige trofeul pentru a face uitate evoluțiile mai slabe ale Astrei din play-off-ul Ligii 1.

La Giurgiu, Astra și CFR au remizat, scor 2-2. La Cluj, ‘alb-negrii’ s-au impus cu 3-1.

Denis Alibec a înscris în minutul 37, din penalty. (VIDEO)

O calificare muncită, dar cred că este și meritată. Ne-am dorit foarte mult să ajungem în finală. E normal să te bucuri după ce ajungi în finala Cupei. Dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să jucăm finala cât mai bine. În repriza a doua, (CFR) ne-au dominat cu posesia, au venit peste noi. Am luat și două goluri destul de urâte, dar important e că am și reușit să înscriem.

Suntem dezamăgiți că nu am reușit să câștigăm meciuri în play-off, dar cred că putem salva sezonul cu această finală a Cupei. Sperăm să forțăm conducerea să fie alături de noi“, a spus Denis Alibec la DigiSport.

În finala Cupei României, Astra Giurgiu va juca împotriva învingătoarei din partida FC Viitorul – Universitatea Craiova (2-1 în tur), care se va disputa mâine seară.

Astra Giurgiu a câștigat Cupa României în 2014, dar a pierdut finala jucată în 2017.

Spynews.ro