RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alexandru Răuță, promisiune pentru suporterii dinamoviști: ”Vom juca precum niște „câini roșii” pe teren”

Alxandru Răuță (27 ani) va imbrăca tricoul lui Dinamo în următorul sezon, iar fotbalistul le-a făcut o promisiune suporterilor din Ștefan cel Mare.

Fotbalistul a fost transferat în această vară de ”câini” și speră să facă performanță la clubul din Capitală. Acesta le-a transmis fanilor că dinamoviștii nu îi vor dezamăgi pe teren și vor juca ”precum niste câini roșii”. De asemenea, jucătorul a vorbit despre stilul său de joc și a explicat care este forța grupului.

”O mândrie. Dinamo a rămas un brand. Noi garantăm că vom juca precum niște ”câini roșii” pe teren, îi rugăm să vină la stadion să ne încurajeze. Am înțeles că vor mai veni doi-trei jucători, forța grupului poate fi atuul nostru. Eu zic că dacă intrăm în play-off, putem să ne gândim la lucruri mărețe. 

Sunt stilul agresiv, curentez adversarul, bag și „topoare”, cum se zice. Totuși, sunt stilul agresiv pozitiv, fără să iau „roșu” sau să lovesc dur oponentul.” a declarat Răuță pentru Gazeta Sporturilor.

550.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. Acesta a jucat 36 de meciuri pentru Voluntari sezonul trecut.

Vezi și VIDEO | ”Câinii” transferă pe bandă rulantă! Dinamo s-a înțeles cu încă un jucător

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare