RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alexandru Maxim le răspunde contestatarilor din Turcia: “Muncesc pentru echipă, chiar am realizări!”

Randamentul internaționalului român a scăzut după placarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep, iar suporterii turcilor nu au ratat ocazia de a-l critica pe unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în acest sezon!

Mijlocașul român, Alexandru Maxim (30 de ani), se află într-o scădere de formă în ultima perioadă, iar plecarea antrenorului român de la Gaziantep se pare că l-a afectat pe jucător. Odată cu venirea portughezului Ricardo Sa Pinto pe banca echipei, Maxim nu și-a mai găsit locul, iar acest lucru a fost imediat sesizat de către turci.

În ciuda acestor lucruri, internaționalul român nu dezarmează, ba mai mult, anunță că va reveni la forma sportivă de acum câteva luni și va da din nou randamentul așteptat. Alexandru Maxim a dezvăluit că se află într-o relație foarte bună cu Ricardo Sa Pinto, care este alături de el și care îl îndeamnă mereu să nu bage în seamă lucrurile inutile care se vehiculează.

alexandru maxim gaziantep 1

“Fotbalul nu înseamnă doar goluri şi pase de gol. Chiar nu cred că a scăzut nivelul prestaţiilor mele. Fac în continuare multe lucruri pe teren, muncesc pentru echipă, chiar am realizări. Mereu m-a încurajat (n.r. – Ricardo Sa Pinto) să găsesc cele mai bune soluţii.

 Are încredere în mine, nu caută să mă încarce cu lucruri inutile. Mereu mă îndeamnă să am balonul, m-a eliberat şi mă lasă să joc aşa cum simt eu că e mai bine. Suntem iar împreună, avem încredere. Suntem uniţi, puternici şi o vom demonstra. Putem câştiga cu orice adversar şi vom începe să o facem cât mai repede”, a spus Alexandru Maxim, potrivit Playsport.

2.600.000 de euro este cota de piață a internaționalului român, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 29 de meciuri, 12 goluri și o pasă decisivă reprezintă bilanțul lui Alexandru Maxim din acest sezon în tricoul celor de la Gazinatep.

Citește și VIDEO | Maxim a contribuit la prima victorie a antrenorului care l-a înlocuit pe Șumudică, la Gaziantep

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare