RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alexandru David, reacţie categorică, după haosul de la Dinamo! Ce le-a transmis jucătorilor

Dinamo se află pe un butoi cu pulbere după ce nu a mai câștigat de 5 etape. Formația pregătită de Claudiu Niculescu se află pe locul 12 în clasament, foarte aproape de locurile retrogradabile.

Președintele lui Dinamo, Alexandru David a vorbit, miercuri dimineață, despre criza acută prin care trece clubul din Ștefan cel Mare. Oficialul roș-albilor recunoaște că gruparea pe care o conduce trece printr-o perioadă foarte grea. Acesta s-a arătat îngrijorat, dar totuși speră ca jucătorii să depășească momentul și în cel mai scurt timp să revină în obiectivul stabilit la începutul sezonului:

Citește și EXCLUSIV | A avut loc marea unire! Fotbaliști de la FCSB, Dinamo și Rapid își fac veacul într-un loc neașteptat!

”E un moment greu, în care echipa e blocată, e vizibil pentru toată lumea. Jucătorii trebuie să iasă din această pasă foarte proastă, care durează de ceva vreme și începe să ne îngrijoreze.

Nu e un obiectiv compromis, totuși. Sperăm să legăm 3 victorii în următoarele 3 etape și vom fi iar acolo. Asta le-am transmis și jucătorilor, am vorbit inclusiv marți cu unii dintre ei. E un moment pe care trebuie să-l depășească. Noi trebuie să îndeplinim toate condițiile necesare, iar clubul are toate aceste condiții pentru a face performanță. Mingea e la jucători”, a declarat David, la GSP Live.

 

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare