Alexandru David iese la atac! Mesaj tăios pentru Gigi Becali: “A cam pierdut”

Președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, Alexandru David, a avut un mesaj dur la adresa finanțatorului FCSB, Gigi Becali. În timpul conferinței de prezentare a lui Mircea Rednic, David i-a transmis lui Becali că va pierde duelul de la distanță cu conducerea “câinilor roșii”.

Becali a fost acuzat că a destabilizat clubul Dinamo, prin faptul că l-a ofertat intens pe Dan Nistor, căpitanul alb-roșiilor.

Apropo de ofertele pe care le face Gigi Becali în ultima perioadă. Haideți să facem o scurtă recapitulare. Gigi Becali l-a vrut pe Dan Nistor, el a semnat prelungirea cu Dinamo. L-a vrut pe Gicu Grozav, el a semnat contractul cu Dinamo. L-a vrut pe Mircea Rednic, Mircea Rednic e la Dinamo. A cam pierdut în ultima perioadă Gigi Becali și o să continue trendul acesta în raport cu Dinamo… și în următoarele luni“, a spus David.

La nivel sportiv, FCSB are un avantaj clar în fața lui Dinamo. Roș-albaștrii sunt pe primul loc în Liga 1 (cu 21 de puncte), iar rivala din Ștefan cel Mare ocupă poziția a 12-a (cu 11 puncte).