Universitatea Craiova vrea să îl readucă pe Alexandru Băluță în Bănie, însă fotbalistul le-a închis ușa în nas oficialilor olteni.

Craiova vrea să dea lovitura pe piața transferurilor și să îl readucă în Bănie pe Alexandru Băluță. Fotbalistul de 25 de ani a avut un sezon modest la Slavia Praga. Formația sa a cucerit atât titlul, cât și Cupa Cehiei, însă Băluță nu a fost om de bază.

2 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. Acesta a jucat 21 de meciuri pentru formația din Cehia și a marcat 3 goluri.

„Nu m-aş întoarce pentru nimic. Am venit aici, mi-am dorit foarte mult să joc în străinătate. Trebuie să confirm aici, să muncesc în continuare, să nu mă dau bătut. Ei sunt un exemplu pentru noi, pentru că sunt foarte uniţi, foarte naţionalişti. Asta a fost un dezavantaj pentru mine, pentru că trebuie să fii de zece ori mai bun că ei să te bage în seama şi să nu te ignore.” a declarat Băluță pentru ProX.

Citește și Din ce în ce mai aproape de FCSB! Ce condiții trebuie să respecte Gigi Becali pentru a-l aduce pe Edi Iordănescu