Din idol la Călărași, Dan Alexa a ajuns să fie contestat de suporterii Dunării. Tehnicianul a profitat de victoria cu Dinamo (1-0) pentru a le întoarce reproșurile. 

Alexa e supărat foc pe fani și pe jurnaliștii din presa locală. Tehnicianul a spus tot ce are pe suflet la conferința de presă organizată după meciul cu Dinamo.

„Îmi aduc aminte când am venit, în special pentru cei de aici, pentru ziarele locale, cea mai mare performanţă a Dunării fost un amical cu Dinamo. Ei erau fericiţi că a venit Dinamo. A venit să mănânce peşte. Acum reuşim să batem Dinamo într-un meci oficial.

Din patru meciuri cu Dinamo, este egalitate perfectă. Au ei un gol mai mult marcat, ne-au bătut cu 2-0 la Bucureşti. Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată, să fiu înjurat pe stadionul ăsta. Le reamintesc oamenilor care mă înjurau că cea mai mare performanţă a acestui club a fost amicalul cu Dinamo.

 

Să se bucure de momentele astea, pentru că sunt unice. Nu se ştie când vor mai veni. 

Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă, sunt obişnuit, e obişnuită şi ea. Mi-a zis:<<Dane, unde nu eşti tu înjurat?!>>

La începutul campionatului, indiferent pe cine întrebai, indiferent cum am început, toată lumea ne vedea retrogradaţi. 

Am rămas la Călăraşi, deşi aveam….nu oferte, ci la unele chiar lucruri foarte avansate. Am rămas pentru că apreciez foarte mult oamenii care sunt în jurul echipei. Într-adevăr, există o răutate, un interes… Le spun acum, eu nu plec de la Călăraşi, să se liniştească” , a declarat Dan Alexa, potrivit Telekom Sport.