Alexa, furios pe jucătorii lui! “A fost o rușine” Cum a comentat o posibilă demitere

După victoriile cu Dinamo și CFR Cluj, Astra Giurgiu a pierdut neașteptat cu nou promovata Chindia Târgoviște. Antrenorul Astrei, Dan Alexa, este extrem de supărat pe evoluția jucătorilor săi și pare consolat cu gândul că poate fi demis de către Ioan Niculae.

Pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploiești, Astra a jucat foarte slab și a trimis un singur șut pe poartă. Chindia a câștigat cu 1-0 grație reușitei lui Vadim Rață din minutul 83.

În urma acestui rezultat, Astra a ieșit din zona play-off-ului Ligii 1.

clasament astra

Am avut o evoluţie modestă de la mijloc în sus. Chindia a meritat victoria, clar, absolut. Îi felicit. Ce pot să spun? Sunt dezamăgit de prea puţine realizări în faza de atac. Este foarte greu doar în Budescu, pentru că sunt dezamăgit de toţi jucătorii care au evoluat astăzi pe faza ofensivă. Adică prea puţine realizări într-un meci în care ar trebui să-şi pună amprenta asupra jocului.

Din punctul de vedere al evoluţiei, mai ales în repriza a doua, a fost o ruşine! După asemenea rezultat şi după asemenea evoluţie, e normal să fie supărat (Ioan Niculae). Dânsul decide! Am o relaţie foarte bună cu domnul Niculae. Asta este, dacă vrea să mă schimbe… dânsul are părerea lui.

Am băgat jucătorii care erau apţi şi care am considerat că sunt cei mai buni, de fapt, jucătorii pe care-i aveam 100% pentru meciul de astăzi şi au jucat prost. Vă daţi seama că e dezamăgit atunci când te bate Chindia, cu tot respectul pentru ei, şi nu doar că te bate, dar Chindia te-a dominat, 10-15 minute teritorial şi ar fi culmea să fie mulţumit, nu? Din păcate, suferim cu echipele mici. Este vina mea“, a spus Dan Alexa, citat de Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Alexa, luat la țintă de către patron! Ce a spus Niculae după eșecul cu Chindia