Alex Pașcanu (20 ani) poate ajunge în Liga 1 din următorul sezon. Fotbalistul a dezvăluit că are o ofertă concretă din România.

Fundașul naționalei U21 a fost titular în meciurile României la EURO și ia în calcul transferul în Liga 1. Pașcanu este legitimat la Leicester, însă nu a jucat la echipa mare a formației din Premier League. Cota de piață a fotbalistului este de 400.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Fotbalistul a dezvăluit că are o ofertă concretă din România, însă nu se grăbește. Pașcanu a explicat că va analiza toate ofertele și va discuta cu impresarii săi. De asemenea, internaționalul U21 a precizat că la următoarea echipă își va pune o clauză pentru a se asigura că va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Din România, este o ofertă concretă. Voi lăsa toate opţiunile deschise. Am vorbit cu impresarii. Cel mai important lucru e să joc. Va fi primul meu sezon la seniori. E greu să joc 30 de meciuri în Premier League. Din câte ştiu, sunt câteva oferte din Premier League. Ştiu din ziare, nu am apucat să discut cu impresarul meu.

O să-mi pun clauza la următoarea echipă să pot să particip la Jocurile Olimpice. Dacă e o echipă care spune că nu vrea să mă ia din acest motiv, înseamnă că nu sunt dorit 100% acolo. Lipsesc două săptămâni. Am vorbit cu Mirel Rădoi, el mi-a spus să joc undeva unde să am continuitate.” a declarat Alex Pașcanu pentru DigiSport.

Vezi și VIDEO | Messi, OUT de la Copa America! Brazilia, victorie uriașă în fața Argentinei