Gigi Becali este dispus să facă sacrificii imense pentru a-l transfera pe Alexandru Pașcanu (20 ani).

Patronul FCSB a explicat că dacă fundașul va semna cu roș-albaștrii, acesta își va face o fermă la care să muncească părinții jucătorului. Familia fotbalistului lucrează în prezent la o fermă de căpșuni din Anglia.

După ce a aflat de declarația patronului FCSB, Pașcanu a explicat că va lua o decizie în scurt timp. Dacă Gigi Becali își dorește ca mutarea să se concretizeze, acesta trebuie să îndeplinească o condiție principală: finanțatorul roș-albaștrilor trebuie să îi asigure titularizarea internaționalului U21.

”E prima dată când aud că domnul Becali a zis aşa ceva (n.r. că vrea să facă o fermă ca să-i aducă părinţii în România). Nu ştiu ce să zic. Eu le-am spus părinţilor că sper ca peste trei, patru ani sper să îi scot de acolo şi să meargă şi ei undeva, unde este mai bine.

Oriunde merg trebuie să joc titular, e cel mai important lucru. Când iau decizia, o să văd unde am cele mai mari şanse să joc titular şi la un nivel ridicat. Când merg la o echipă şi intru la antrenament, sau pe terenul de joc, dau totul pentru mine, pentru echipă şi nu mă gândesc la altceva. Eu trebuie să îmi fac treaba pe teren, atât” a declarat Alex Pașcanu pentru TelekomSport.

400.000 de euro este cota de piață a lui Pașcanu, potrivit transfermarkt.com.

Vezi și VIDEO BLOG | FCSB – Milsami Orhei, de la ora 21.30. Începe aventura europeană!