Alexandru Pașcanu este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români. Fundașul de la Leicester a fost un jucător de bază pentru Mirel Rădoi la echipa națională de tineret, în campania de calificare la EURO 2019. Pașcanu a vorbit despre planurile sale de la vară.

Alex Pașcanu (20 de ani) a fost crescut de academia lui Leicester, dar mai are contract cu ‘vulpile’ până în luna iulie. Fundașul central a jucat în acest sezon pentru echipa de rezerve, Leicester U23.

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova și-au manifestat interesul pentru Alex Pașcanu. În iarnă, Gigi Becali a vrut să-l ia pe tânărul fundaș, dar Mihai Stoica s-a opus acestei mutări.

Am văzut că s-a vorbit, sincer nu e nimic adevărat, nu am discutat niciodată cu cineva de la FCSB. Ar fi o variantă de împrumut, m-am gândit…deocamdată ştiu doar o echipă care ar fi interesată din România. Vreau să iau în calcul toate opţiunile şi să fac cea mai bună alegere. O să vedem ce opţiuni sunt acum, vine vara, vine o oportunitate mare pentru toţi jucătorii care vor fi prezenţi la Euro şi o să iau o decizie după Campionatul European„, a spus Alex Pașcanu, citat de DigiSport.

România U21 va debuta la EURO 2019 (din Italia și San Marino) împotriva Croaţiei, pe 18 iunie. Pe 21 iunie, „tricolorii” mici vor evolua împotriva Angliei, în timp ce în ultimul meci vom întâlni Franţa.