Alex Pașcanu a dat cărțile pe față! Fundașul lui Leicester a vorbit despre un posibil transfer la FCSB

Selecționerul naționalei U21 a României a anunțat jucătorii convocați pentru cantonamentul din Spania. Alex Pașcanu (20 ani), fundașul celor de la Leicester U20, se află printre fotbaliști chemați de Mirel Rădoi.

În cantonamentul din Spania, naționala de tineret va juca două meciuri amicale, cu Spania (21 martie) și cu Danemarca (25 martie).

Alex Pașcanu a vorbit despre meciurile din cantonament și a explicat dacă are de gând să se transfere la FCSB. Fundașul de 20 de ani a declarat că a luat în calcul Liga 1, dar a decis să rămână în Anglia până la vară.

“Sunt ultimele meciuri amicale înainte de turneul final şi sunt foarte importante. Avem şansa să ne practicăm jocul şi mai bine şi să vedem la ce stadiu suntem înainte de turneul final. E foarte ok să avem adversari tari, pentru că o să mergem în Italia şi acolo avem adversari foarte puternici. Nu avem adversari uşori, aşa că e foarte bine să jucăm meciurile astea două. Simţim că suntem buni, suntem puternici, avem o echipă bună şi simţim că putem să facem un campionat bun”
M-am gândit, dar într-un final am decis să stau acolo în următoarele şase luni, până în vară. Şi din vară să fac următorul pas. La orice club la care mă voi duce, va fi o provocare mare. O să fie un pas important. Dar mie îmi plac provocările. La orice club mă duc, sau dacă rămân la Leicester, sunt gata de orice provocare.” a declarat Alex Pașcanu pentru TelekomSport.
alex pascanu

Naționala de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Turneul final se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația