VIDEO | Alex Mateiu, speriat de partida cu Viitorul Pandurii: ,,Va fi un meci dificil! E imprevizibil”

Universitatea Craiova, echipă la care evoluează Alex Mateiu, va juca miercuri în semifinalele Cupei României contra Viitorului Pandurii Târgu Jiu, formaţie din Liga a 2-a.

Înainte partidei care se va disputa miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul ,,Ion Oblemenco”, Alex Mateiu a luat parte la o conferinţă de presă în care a prefaţat partida cu Viitorul Pandurii.

alexandru mateiu craiova

Mijlocaşul Craiovei este de părere că pe echipa din Bănie o va aştepta un meci foarte dificil, dar vrea ca el şi colegii săi să tranşeze calificarea încă din meciul tur cu Viitorul Pandurii.

Consider că va fi un meci dificil, meciurile din Cupa României sunt imprevizibile, trebuie să-l tratăm foarte serios şi să tranşăm din prima manşă calificarea.

Avem emoţii pozitive, trebuie să dăm maximum, mai ales că jucăm acasă şi să ne facem un avantaj suficient de mare înaintea returului.”, a declarat Alex Mateiu, la conferinţa de presă.

Partida din Bănie va fi condusă de la centru de către Andrei Chivulete, care va fi ajutat de către asistenţii Andrei Constantinescu şi Adrian Vornicu. Atbvitru de rezervă la această partidă va fi Sorin Costreie.

Alex Mateiu

Citeşte şi Craiova joacă altceva în 2021: ,,Se vede o schimbare cu Ouzounidis”