Alex Dobre, despre neconvocarea sa la turneul final din Ungaria: “Chiar refuz să cred așa ceva!”

Sursa Foto: Profimedia Images Alex Dobre

Alex Dobre (22 ani), jucătorul român de la Dijon nu a fost convocat pentru turneul final din Ungaria, EURO 2021.

Mijlocașul de bandă de la formația franceză, Alex Dobre a mărturisit că nu crede că neconvocarea sa la turneul final din Ungaria are vreo legătură că tatăl său s-ar afla într-un conflict cu cineva de la Federația Română de Fotbal. Alexandru Dobre spune că selecționerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu a convocat jucătorii care au meritat să fie prezenți la EURO 2021.

“În legătură cu ce s-a scris legat de tatăl meu, nu sunt la curent cu vreun conflict pe care să-l fi avut cu cineva din Federație, dar sincer cred că ar fi absurd să nu fi fost convocat dintr-o cauză care nu are legătură cu mine personal și despre care nu cunosc mare lucru. Chiar refuz să cred așa ceva.

alex dobre profimedia 0589438601 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Alex Dobre

Nu doresc să intru în polemică cu nimeni și nu sunt eu în măsură să comentez deciziile staff-ului naționalei. Cei de acolo cu siguranță au anumite criterii de selecție pe care le urmează și probabil au considerat că jucătorii care au fost convocați au meritat asta mai mult decât mine. Sper să ajung să joc eu cât mai bine și într-un campionat și mai puternic și poate că atunci voi reveni și în prim-planul celor de la Federație” a declarat Alex Dobre pentru ProSport

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Dobre, potrivit site-ului transfermarkt.com

17 partide a bifat jucătorul român în vârstă de 22 de ani pentru Dijon în Ligue 1.

alex dobre profimedia 0557778744 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Alex Dobre

Citește și FRF a anunțat stadioanele pe care România va juca amicalele din iunie! Mirel Rădoi, înapoi la Middlesbrough