Alex Cicâldău, optimist în privinţa Craiovei: ,,Sigur vom arăta mai bine!” Ce spune despre Ouzounidis

Meciul dintre Academica Clinceni şi Universitatea Craiova, din etapa 23 a Ligii 1, disputat la Călăraşi, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Meciul a fost dominat în totalitate de olteni, dar mingea nu a intrat în poartă la ocaziile jucătorilor de la Craiova, cel mai periculos fotbalist de pe teren fiind Alexandru Cicâldău.

Craiova Clinceni

Mijlocaşul oltenilor a vorbit la finalul jocului cu Academica Clinceni şi a dat e înţeles că există o doză de frustrare la nivelul echipei. Acesta a vorbit şi despre antrenorul Ouzounidis şi are încredere că lucrurile vor merge bine în viitor.

,, Știam că va fi un meci greu. Dacă reușeam să deschidem scorul în prima repriză, era altceva. Evident că ne pare rău, am venit aici să luăm trei puncte. Eu zic că în prima repriză s-a decis meciul, am avut multe ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Nu-mi place să spun că există frustrare, dar evident că ne pare rău, dacă vrem să ne batem la campionat, trebuie să dăm gol și dacă avem doar o ocazie.

cicaldau nervos

Am alt rol acum de când a venit Mister, mă simt bine pe orice post de la mijlocul terenului. E o schimbare, dânsul are foarte multă experiență, începe deja să-și aplice ideile. Sunt sigur că vom arăta mult mai bine.”, a mai declarat Alexandru Cicâldău la finalul jocului cu Clinceni.

După această partidă, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 44 de puncte adunate din 23 de jocuri.

De cealaltă parte, Clinceni se află pe locul 5 în Liga 1, cu 34 de puncte acumulate din 23 de partide disputate.

Craiova Clinceni 3

Citeşte şi Debut nefericit pentru Ouzounidis la Craiova în Liga 1! Doar egal cu Academica Clinceni