RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alex Chipciu, după victoria cu Poli Iaşi: ,,În campionat nu e nivelul din Europa League”

CFR Cluj s-a impus în meciul din campionat contra celor de la Poli Iaşi, scor 2-0, după golurile marcate de Ciprian Deac.

Mijlocaşul a punctat în minutul 14 prima oară, iar mai apoi a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 78.

Alex Chipciu a vorbit despre prestaţia echipei din această seară cu noul antrenor pe bancă. Edi Iordănescu a revenit la Cluj cu o victorie. Chipciu spune că meciul cu Iaşi nu se compară cu cele din Europa League, dar contează cele trei puncte câştigate.

,,Într-adevăr, în campionat nu e nivelul din Europa League, dar e o victorie. Am luat trei puncte care erau foarte importante pentru noi, sper să o ţinem tot aşa şi să câştigăm şi-n Elveţia. Un moral bun. Nu cred aşa mult în moral, dacă ai un antrenor, ai moral, dacă ai altul, se schimbă moralul.

E bine că am câştigat. Şi pentru Edi e o victorie importantă. A revenit cu trei puncte. Urmează meciuri frumoase, ăsta e fotbalul, nu contează că e programul mai încărcat, suntem mai concentrați știind că sunt meciuri grele. Sper să câștigăm campionatul din nou”, a spus Alex Chipciu la finalul jocului.

După meciul din această seară, CFR Cluj a acumulat 24 de puncte în Liga 1 şi rămâne la 5 lungimi în spatele liderului FCSB.

Pentru CFR Cluj urmează joi meciul din Europa League cu Young Boys Berna, cel care i-ar putea duce din nou în primăvara europeană dacă vor reuşi să câştige jocul.

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj a debutat cu succes în era Iordănescu! Deac, eroul campioanei

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare