Alertă la FCSB! Florin Tănase riscă să rateze meciul cu Clinceni

FCSB se pregăteşte de al doilea meci din play-off-ul Ligii 1, pe care îl va disputa în compania revelaţiei campionatului, Academica Clinceni.

Înaintea meciului cu ilfovenii, FCSB se confruntă cu mari probleme de lot, după ce mai mulţi fotbalişti s-au accidentat la ultimele partide disputate de formaţia ,,roş-albastră”.

FCSB3

Florin Tănase, cel mai în formă jucător de la echipa lui Becali în acest moment, a acuzat dureri la picior în timpul ultimului antrenament efectuat, iar cei din staff-ul medical au decis ca fotbalistul să încheie mai devreme şedinţa de pregătire de marţi.

Acuzând de mai mult timp dureri la spate, căpitanul celor de la FCSB a devenit incert pentru partida de campionat cu Academica Clinceni, iar medicii echipei se gândesc ca nu cumva să fie vorba de vreo recidivă, potrivit Fanatik.

florin tanase fcsb

Pe lângă Florin Tănase, care a devenit incert pentru meciul cu formaţia lui Ilie Poenaru, FCSB nu se va putea baza pe serviciile lui Olimpiu Moruţan, Darius Olaru şi Florinel Coman, toţi 3 fiind accidentaţi. De asemenea, pentru această partidă este încă incert şi portarul Andrei Vlad, care nu a fost nici pe bancă la partida cu Botoşani, din prima etapă a play-off-ului.

Nu mai puţin de 20 de goluri a marcat Florin Tănase pentru FCSB în acest sezon, în toate cele 29 de partide pe care le-a jucat.

Partida dintre Academica Clinceni şi FCSB, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, se va disputa joi, de la ora 20:15.

Tanase FCSB Gaz Metan

Citeşte şi LPF a stabilit programul etapei a 5-a din play-off și play-out. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj