George Ţucudean a făcut deplasarea la Ovidiu, însă nu este nici pe banca de rezerve a campioanei CFR Cluj la meciul cu Viitorul. Golgeterul Ligii 1 va rata şi meciurile echipei naţionale cu Suedia şi Insulele Feroe.

Potrivit primelor informaţii, Ţucudean ar fi suferit o întindere musculară şi ratează din această cauză întâlnirea cu echipa lui Hagi.

Vârful de la CFR Cluj este convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru partidele cu Suedia (23 martie) şi Insulele Feroe (26 martie) din preliminariile EURO 2020.

Cel mai bun marcator din Liga 1 are şanse mici a devenit însă indisponibil. Astfel, selecţionerul a fost nevoit să convoace de urgenţă un alt jucător cu profil ofensiv pentru dubla cu Suedia şi Insulele Feroe.

Andrei Ivan va fi cel care îl va înlocui pe atacantul CFR-ului. Jucătorul lui Rapid Viena urma să plece în cantonamentul naționalei U21, în Spania, în perioada 19-26, dar i se va alătura lotului mare al lui Cosmin Contra.

Ţucudean a suferit o întindere la coapsă la unul din antrenamentele care au precedat meciul cu Viitorul. Este vorba despre o recidivă a unei accidentări mai vechi, iar natura accidentării va fi aflată în cursul săptămânii viitoare.