Al Hilal, bună de plată! Românul care le ia arabilor lui Lucescu Jr un milion de dolari din conturi

Agentul FIFA Bogdan Apostu a dezvăluit că Mihai Pintilii a câștigat procesul cu gruparea din Arabia Saudită care va trebui să îi plătească aproximativ un milion de dolari compensații financiare. 

Pintilii a părăsit Al Hilal în 2015, dar a solicitat plata unor restanțe pe care saudiții le aveau de pe urma neachitării integrale a obligațiilor stipulate în contract. Mijlocașul este alături de lotul FCSB-ului la Marbella unde pregătește partea a doua a sezonului. Deși Gigi Becali îl “retrăsese” pe fotbalistul de 35 de ani, impresarul său neagă varianta conform căreia Pintilii vrea să renunțe la fotbal.

pintilii al hilal

“Nu s-a lăsat, va fi și antrenor secund, își intră ușor, ușor în rolul ăsta. A ajuns la o vârstă, nici organismul nu mai reacționează la fel, de aia au apărut și aceste accidentări. Va decide antrenorul dacă va juca, el toată cariera a evoluat pe o poziție care l-a solicitat foarte mult. Alerga mereu, nu s-a menajat vreodată, a fost mereu implicat 100%. Nu are rost să vorbim de alte oferte, nu își mai dorește să ajungă în altă parte. A ajuns la un nivel financiar care să îi permită să nu mai aibă grija zilei de mâine. A recuperat banii de la arabi, un milion de dolari. Nu e vina lui, astea sunt legile, pur și simplu. Astea sunt regulamentele și și-a primit banii”, a declarat Bogdan Apostu pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali știe cum va redeveni numărul 1 în România: „Are de luat bani mulți”