Ajutor necondiționat pentru Dinamo! Gestul de nota 10 pe care suporterii câinilor îl aplaudă

Luana Rednic continuă să fie membru DDB după ce a devenit parte a proiectului încă din 2018. De atunci fata fostului antrenor al lui Dinamo cotizează pentru binele clubului din Ștefan cel Mare.

Iar banii donați de ea s-au adăugat la cei pe care alte persoane au hotărât să îi trimită în conturile grupării finanțate de Ionuț Negoiță pentru ca Dinamo să scape de datorii și să poată lua licența pentru sezonul viitor. Luana este membrul cotizant cu numărul 524, iar cardul a fost făcut în 2018, anul în care a demarat și campania suporterilor roș-albilor.

luana rednic card membru

Deși s-a zvonit că și tatăl ei a devenit parte a proiectului DDB, iar în mediul virtual au apărut și dovezi ale acestui fapt, Mircea Rednic a infirmat varianta.

„Nu am făcut niciun card Doar Dinamo București. Nu e cazul să fac. A făcut fiica mea. Am făcut destule pentru Dinamo. Și o să fac în continuare, când o să mi se ceară ajutorul. Nu uitați că anul trecut datorită banilor pe care eu i-am împrumutat nu au avut probleme. Acum nu e cazul să ajut eu. Acum e Doar Poli Iași”, a declarat fostul antrenor din Ștefan cel Mare.

CITEȘTE ȘI –>> L-a dat pe spate! O somitate din România e fan Becali pe viață : ”Mi-a dat 11.000 de euro, deși îl urmăresc haimanalele astea”