Aguero, cale liberă spre Barcelona! Anunţul făcut de Manchester City

Aguero părăseşte Premier League după 10 sezoane cu Manchester City. Argentinianul este cel mai bun marcator străin din istoria competiţiei, cu 181 de reuşite.

aguero
sursa: Profi Media Images

Argentinianul Sergio Aguero va părăsi Manchester City după zece sezoane petrecute în Premier League. Barcelona este favorită pentru semnătura atacantului care are o relaţie excelentă cu Leo Messi. 

Manchester City a făcut anunţul oficial: Sergio Aguero nu îşi va prelungi contractul cu echipa lui Pep Guardiola. Argentinianul va părăsi echipa la care a scris istorie în ultimii zece ani.

Aguero pleacă din Premier League cu patru titluri de campion în palmares. Argentinianul a marcat 181 de goluri pentru City în campionat şi este cel mai bun marcator străin din istoria campionatului englez. Reuşita din ultima etapă a sezonului 2011-2012, atunci când a adus titlul în prelungirile meciului cu QPR va rămâne mereu în memoria fanilor lui City.

Argument pentru Messi

aguero
sursa: Profi Media Images

Barcelona l-ar putea aduce pe Sergio Aguero pentru a-şi întări atacul în următoarea stagiune. Sosirea bunului său prieten este văzută şi ca un argument care l-ar putea convinge pe Leo Messi să îşi prelungească angajamentul cu gruparea catalană.

În acest moment totul depinde de decizia lui Ronald Koeman, antrenorul care ezită să îşi dea acordul cu gândul la accidentările dese suferite de argentinian în ultimul sezon.

În vârstă de 32 de ani, Aguero are şi alte opţiuni în vară: Chelsea, Inter, PSG sau Inter Miami sunt printre echipele care şi-ar dori semnătura tunarului argentinian.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Adrian Mutu, mesaj clar pentru elevii săi înainte de duelul cu Germania: “Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru!”