RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Agentul lui Radu Drăgușin confirmă oferta lui Juventus: „Semnează săptămâna aceasta pe cinci ani!”

Fundașul român al torinezilor se pare că este foarte aproape să își prelungească înțelegerea cu aceștia, iar impresarul său a confirmat tratativele dintre cele două părți!

Internaționalul român al celor de la Juventus Torino, Radu Drăgușin (19 ani), a devenit subiect de discuție în presa din Italia, după primele apariții la prima echipă a “Bătrânei Doamne”. Actualul jucător al italienilor a primit șansa din partea actualului tehnician al „bianconerilor”, Andrea Pirlo, de a debuta la cel mai înalt nivel al fotbalului, iar acum are șansa de a continua alături de jucători precum Cristiano Ronaldo și Gianluigi Buffon.

Reprezentantul jucătorului, agentul Florin Manea, a vorbit despre situația din acest moment a lui Radu Drăgușin și a dezvăluit că tratativele sunt pe ultima sută de metri, iar cele două părți urmează să semneze noul contract.

Suntem foarte aproape de semnarea unui nou contract pentru Radu Draguşin cu Juventus. Săptămâna aceasta, cel mai târziu săptămâna viitoare, Drăguşin semneaza cu Juventus pe cinci ani. Conducatorii lui Juventus sunt încântaţi. Să vă dau un exemplu. Au platit 260.000 de euro pentru el, foarte puţin. Pentru un junior de la FC Barcelona au plătit două milioane de euro şi nu l-au păstrat. L-au cedat la Manchester City, a spus Florin Manea, pentru Radio Gold FM.

Ulterior, impresarul a vorbit și despre pierderile pe care le-au înregistrat cluburile din Europa, în momentul în care au fost nevoite să renunțe la serviciile fotbaliștilor români.

Orice transfer este un succes. Devine productiv după ce-l vinzi ulterior mai bine decât l-ai cumpărat. Ca în orice afacere. În afara lui Răzvan Marin, toate celelalte transferuri ale românilor au reprezentat eșecuri.

Vlad Chiricheş a fost cumpărat cu 8 milioane şi fost vandut după aceea cu 4 milioane. Florin Gardoş a costat 6 milioane şi cedat gratis. Nicuşor Stanciu a fost achizitionat cu 10 milioane şi cedat cu 4. Răzvan Marin, în schimb, a fost luat cu două si dat cu 10, chiar dacă după aceea a fost vândut iar la Cagliari cu 4. Cluburile europene au primit adevărate lovituri pe seama românilor!„, a mai spus Florin Manea.

Citește și VIDEO | Gol de poveste! Radu Drăgușin, la prima reușită în fotbalul profesionist. ”Torpila” sa l-a lăsat fără replică pe portar

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare