RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Afirmație ȘOCANTĂ, în direct la TV! „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi»”

În jur de două mii de români s-au înghesuit, ieri, pe aeroportul din Cluj pentru a merge în Germania la munci agricole.

În urma situației create la Cluj, guvernanții au venit cu o nouă Ordonanță Militară prin care le este permis românilor să călătorească în spațiul european pentru a presta servicii în țările UE.

Gigi Becali a comentat situația creată într-un mod cel puțin curios, declarând că Orban a reacționat imediat după ce Angela Merkel l-a sunat să-i solicite „niște sclavi”.

„Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?

gigi-becali-fcsb-2

Și Orban a zis « Da, dom’ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Citește și ♦ La loc comanda! Românii care voiau să plece în Germania au fost opriți de la îmbarcare!

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare