Afacere inedită pentru Cristiano Ronaldo! “Dorim să-i ajutăm pe oameni”

Cristiano Ronaldo a inaugurat o clinică pentru transplant de păr în capitala Spaniei, Madrid. Starul portughez de la Juventus Torino a declarat că vrea să ajute oamenii și economia Spaniei.

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost însoțit la ceremonie de către partenera lui, Georgina Rodriguez.

Căderea părului este o problemă foarte gravă în Europa și în toată lumea. Vrem să-i ajutăm pe oameni. Să nu le fie rușine să apeleze la noi. Tuturor le place să aibă grijă de propria imagine. Eu sunt o astfel de persoană. Când mi s-a vorbit despre acest proiect, mi-am dat seama că e unic.

Madrid mi-a dat multe. Nu doar ca oraș, ci și în privința vieții personale. Iubita mea este din Spania, copiii mei s-au născut aici. Am câștigat multe trofee cu Real și îi iubesc pe spanioli. Acest proiect va fi un succes. Vrem să-i ajutăm pe spanioli și să ajutăm economia din Spania“, a spus starul portughez.

Compania Insparya, la care Cristiano Ronaldo are 50% dintre acțiuni, deţine deja zece clinici similare în Portugalia, unde au fost realizate aproximativ 35.000 de transplanturi.

În Spania, Cristiano Ronaldo a fost condamnat la 23 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 18,8 milioane de euro pentru fraudă fiscală.