RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Adversar al FCSB-ului, despre cantonamentul controversat: „Înseamnă că au procedat corect. Felicitări!”

Astra a fost egala FCSB-ului timp de 76 de minute, până la prima reușită a meciului disputat vineri seara.

Elevii lui Toni Petrea s-au impus u 3-0, iar Mihai Răduț a spus că jucătorii Astrei s-au simțit frustrați că nu au obținut nici un punct în partida cu roș-albaștrii.

Am venit aici să obţinem punct sau puncte, dar ne-am rezumat foarte mult la a ne apăra foarte bine, a le închide lor spaţiile de joc. Am făcut-o bine 75 de minute. După aceea, şi din cauza frustrării, a oboselii oarecum, am cedat pe final.

Atunci când alergi 75 de minute după minge şi primeşti şi gol, apare frustrarea şi este destul de greu să reintri în joc. Am alergat destul de mult, este şi puţină oboseală, pentru că în ţară condiţiile nu au fost foarte bune pentru antrenamente şi ne-am pregătit pe sintetic, e ca şi cum te-ai antrena pe beton”, a spus Mihai Răduţ la Telekom Sport.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Adevărul iese la iveală la Dinamo: “Este o strategie româno-spaniolă”. Cine e implicat

Jucătorul Astrei a vorbit și despre cantonamentul controversat făcut de FCSB, în Antalya.

„E adevărat că i-a avantajat şi acel cantonament, pentru că au avut condiţii foarte bune de pregătire, au putut să îşi facă antrenamentele pe care şi le-au dorit. Dar nu avem ce să facem, condiţiile au fost acestea pentru noi, am respectat legile, pentru că am înţeles că noi nu puteam să plecăm din ţară….

Probabil că şi ei au respectat legile. Din moment ce nu au primit nicio sancţiune, înseamnă că au procedat corect. Felicitări! Ne pare rău că ne-am rezumat să ne apărăm aşa de mult şi nu am reuşit să obţinem mai multe”, a spus Mihai Răduţ.

Cantonamentul echipei FCSB, din Antalya, a iscat un adevărat scandal. Mai multe cluburi de fotbal din România au cerut ca roș-albaștri să stea în carantină 14 zile, la revenirea din Turcia, țară aflată pe lista galbenă.

În cantonamentul din Antalya, FCSB a învins o echipă din liga a patra din Turcia, scor 3-2. Datorită amicalului, elevii lui Toni Petrea au evitat carantinarea la revenirea în ţară.

FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-0, vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I.

Citește și Gigi Becali, replică pentru Mihai Rotaru: “Nu îi subestimez sub nicio formă inteligența”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare