Aducerea lui Dusan Uhrin, criticată de o legendă a lui Dinamo: “Mi-e greu să cred că acest om va reuşi!”

Venit la Dinamo pentru a scoate echipa din criză, Dusan Uhrin Jr. a mărturisit că va face tot ce îi va sta în putință pentru a salva clubul de la retrogradare!

Tehnicianul ceh în vârstă de 53 de ani a decis să revină la Dinamo pentru a doua oară, asta după ce a mai condus echipa în perioada august 2019 – martie 2020. Primul mandat al lui Uhrin a fost unul modest, acesta dorind să plece din Ștefan cel Mare după mai multe divergențe pe care le-a avut cu conducerea. Acum, fostul antrenor al lui CFR Cluj, Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș se întoarce în tabăra “câinilor” și are ca principal obiectiv evitarea retrogradării.

Venirea lui Uhrin la Dinamo nu este văzută însă de toată lumea cu ochi buni, iar Florin Răducioiu nu consideră că acesta poate schimba fața echipei în acest moment. Fostul component al Generației de Aur este de părere că oricărui antrenor îi va fi foarte greu să redreseze situația, deoarece clubul se află pe marginea prăpastiei din toate punctele de vedere. Răducioiu a declarat că rezultatele vor arăta dacă a avut dreptate sau nu, dar s-a arătat pesimist în privința mandatului lui Uhrin în Ștefan cel Mare.

raducioiu despre uhrin

„A venit Uhrin, salvatorul, sper, al acestei echipe. Nu cred până nu văd! În haos nu poți cere rezultate, nu poți cere organizare de joc. Îmi permit să spun asta pentru că cred că spun adevărul. Nu cred că deranjez pe nimeni. Nu ştiu ce să spun, până nu văd rezultatele. Dinamo este lângă o prăpastie pur şi simplu!

Are, într-adevăr, o anumită experienţă acest Uhrin. Dacă Mulţescu, care are o experiența extraordinară la nivelul acesta, nu a reușit să creeze un spirit de echipă. Mi-e greu să cred că acest om va reuşi. Sunt foarte pesimist! Îmi pare rău”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Telekom Sport.

Citește și Pe cine a surprins întoarcea lui Uhrin la Dinamo: ”Este o surpriză, nu credeam că o să revină”