”Aduc doi atacanți! Eu îi ştiu, mâine ştiţi şi voi”. Becali a anunțat două transferuri la FCSB!

Gigi Becali, 60 de ani, a anunțat, joi dimineață, că FCSB va transfera doi atacanți dar și un fundaș central. Totul se va concretiza, vineri, a adăugat oficialul vicecampioanei României.

Becali a dezvăluit că transferurile care urmează să fie anunțate public mâine, au rolul de a-i motiva pe alți doi jucători de la FCSB, în speță Florin Tănase și Florinel Coman:

“Eu aduc doi atacanţi. Crezi că am nevoie? O să ziceţi că-s nebun, dar eu nu-i aduc ca să-mi joace. O să mă coste 6-700 de mii, dar eu scot milioane de euro în viitor. Coman şi Tănase se culcă devreme, le sfârâia picioarele! Mai bine aduc doi atacanţi ca să nu se mai culce Coman şi Tănase la 03:00! Îi educ pe ei. Îi iau mai mult pentru concurenţă. Eu îi ştiu, mâine ştiţi şi voi”, a spus Becali, joi dimineaţă, la DigiSport.

Citește și VIDEO | Onoare pentru Simona Halep. A fost propusă pentru International Tennis Hall of Fame!

Gigi Becali nu s-a putut abține și a deconspirat deja numele unuia dintre atacanți aflați în acest moment la negocieri cu FCSB: “Rusescu poate fi unul dintre ei dacă acceptă condiţiile date acum o lună”, a concluzionat Becali, la DigiSport.