Adrian Porumboiu, umilit de miliție pentru că a refuzat să primească mită

adrian porumboiu

Adrian Porumboiu a dezvăluit umilințele la care a fost supus de miliție, după un meci în care i-a refuzat un penalty Victorie București, club aflat sub tutela poliției, la un meci cu Steaua.

Supărarea milițienilor o fost cu atât mai mare la finalul meciului, pentru că fostul arbitru fusese căutat înaintea acelei partide de un angajat de la Miliția Economică, care a încercat să-l mituiască pentru a arbitra în favoarea Victoriei București.

„Au zis că am valută și m-au dezbrăcat ca să mă umilească. Erau diabolici la treburile astea”, a povestit Adrian Porumboiu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Porumboiu a dezvăluit și cum a pierdut Mircea Lucescu un titlu cu Rapidul, în 1998, în urma unui ordin venit de la președintele FRF de atunci.

„Nea Mircea (n.r. – Mircea Lucescu) poate fi supărat doar la un meci de la Bacău, cu Rapidul, după Revoluție. Eu fiind președintele Comisiei de Disciplină. Atunci l-au făcut zob. Arbitrul (n.r. – Marcel Savaniu) a primit indicații, doar așa i-a spus președintele Federației «Mai dă-i mă în mă-sa de țigani». Țiganii fiind Rapidul. Totul a fost dirijat”, a mai spus Lucescu.

Citește și • Dinamo, clubul care s-a bucurat cel mai mult de sprijinul arbitrilor!? „Foloseau tehnici odioase, erau diabolici”