Adrian Petre, primele declaraţii după transferul la FCSB. “Cea mai bună decizie!”

Adrian Petre a ajuns la Bucureşti şi va fi în tribună la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Noul atacant al roş-albaştrilor este încântat de transferul la vicecampioana din Liga 1.

Născut la Arad, vârful naţionalei de tineret se întoarce în România după o experienţă în Danemarca, la Esbjerg. Petre spune că nu a stat deloc pe gânduri la oferta făcută de FCSB.

“Am hotărât cu familia, cu impresarul meu, că e cea mai bună decizie a carierei mele în acest moment şi cred că am făcut o alegere bună. Totul s-a rezolvat într-o sungură zi. Am aşteptări foarte mari, pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici. Eu personal îmi doresc să câştigăm titlul. Sper să pot să ajut echipa şi am mare încredere că putem reuşi” – a declarat atacantul de 22 de ani.

Adrian Petre nu este intimidat de stilul patronului Gigi Becali. Criticile primite de jucători după evoluţiile mai puţin reuşite nu îl sperie.

Sunt pregătit pentru critici. Am ajuns la maturitate și sunt pregătit pentru astfel de lucruri. Sper să joc fotbal și să o fac cel mai bine. Am ținut cu Steaua, dar și cu alte echipe care au jucat în cupele europene. De acum, voi fi stelist” – a declarat Petre la sosirea în ţară.

”Derby de România” se va vedea în format LIVE TEXT, pe realitateasportiva.net.

De asemenea, partida va fi comentată live pe pagina de Facebook Realitatea Sportivă.