După două sezoane petrecute la Esbjerg, în Danemarca, Adrian Tabarcea Petre poate schimba echipa în această vară. Atacantul de 21 de ani a înscris la EURO 2019 U21 în meciul cu Croaţia, scor 4-1.

Petre şi-ar dori un transfer în Germania, însă a discutat şi cu Dennis Man posibilitatea de a deveni coechipieri la FCSB. Gigi Becali le-a oferit danezilor un milion de euro pentru transferul atacantului român.

„Probabil, în acest moment al carierei mele ar fi potrivită o echipă din Germania. (Te-ai gândit dacă ai face echipă bună cu Dennis Man la FCSB?) Da, ne gândim, vorbim mult, am fost şi colegi de cameră şi am apucat să discutăm unele chestii”, a povestit Petre.

Petre a fost protagonistul unui gest superb, specific marilor campioni. Atacantul naţionalei de tineret pune umărul, prin donaţii, la reabilitarea secţiei de nou-născuţi prematur a maternităţi din oraşul natal, Arad.

Pe teren mi se pare uşor pentru că îmi place ceea ce fac, dar aici e o situaţie de viaţă şi sunt foarte emoţionat în astfel de momente. E prima oară când vin aici, dar nu va fi ultima oară„, a explicat atacantul român la Digi Sport.

Contractul lui Adrian Petre cu Esbjerg expiră în vara lui 2021. Danezii l-au transferat de la UTA în 2017, pentru 500.000 de euro. În Liga a 2-a, Petre marcase 28 de goluri pentru echipa din Arad.