Adrian Petre a trecut peste experiența neplăcută de la FCSB: “Nu pot decât să uit ceea ce a fost și să privesc spre viitor”

Adrian Petre (22 de ani) a bifat al doilea meci oficial, de la revenirea în România, după cel din Cupă.

UTA Arad a remiza, în deplasare, cu Chindia Târgoviște, iar internaționalul de tineret s-a arătat mulțumit de prestația nou-promovatei.

Având în vedere cum s-a desfășurat jocul, putem spune că e un punct câștigat. Ne doream să câștigăm acest meci, dar la cum s-a desfășurat partida suntem mulțumiți cu acest egal.

Au marcat destul de repede și s-au închis, în a doua repriză am dominat complet, puteam să câștigăm. Și ei au jucat pe același teren, nu putem decât să fim mulțumiți de acest egal.

Atât timp cât în fiecare zi muncesc alături de colegi, sunt sigur că în cel mai scurt timp mă voi integra în totalitate. Probabil că un timp îmi va fi puțin ciudat, dar deja încep să mă simt bine alături de colegii mei”, a declarat Adrian Petre, referitor la partida cu echipa dâmbovițeană, la Digi Sport.

adrian petre uta

Citește și VIDEO | Adrian Petre a fost prezentat oficial la noua echipă

Adrian Petre a fost împrumutat de FCSB, la începutul lunii octombrie, la Cosenza, în liga a doua italiană, înainte de a ajunge la UTA.

FCSB l-a achiziționat în urmă cu un an, pentru 800.000 de euro, de la Esbjerg, dar a intrat rapid în dizgraţia lui Gigi Becali, din cauza prestațiilor modeste.

Adrian Petre a fost folosit în 16 confruntări pentru FCSB, reușind trei goluri și o pasă decisivă. Atacantul spune că a trecut peste perioada nefastă de la roș-albaștrii.

A fost un an complicat pentru mine, nu pot decât să uit ceea ce a fost și să privesc spre viitor. Cu încredere și muncă sunt sigur că voi ajunge unde mi-am propus.

adrian petre fcsb 1

A fost important pentru mine să învăț din aceste experiențe, eu cred că am făcut-o destul de bine și mă simt mult mai pregătit acum pentru ceea ce va urma în viitor”, a mai declarat Adrian Petre, la Digi Sport.

Internaționalul de tineret așteaptă pentru Campionatul European U21.

Campionatul European este cel mai apropiat obiectiv, dar mai sunt destule meciuri de jucat și sunt conștient că am nevoie de multe cifre și multe minute pentru a ajunge acolo”, a adăugat atacantul.

adrian petre

Citește și VIDEO | Chindia și UTA au dat-o la pace! ”Bătrâna Doamnă”, salvată în ultimele minute