Adrian Mutu a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al naționalei de tineret. Fostul atacant al primei reprezentative a României a anunțat că staff-ul său este conturat în proporție de 80%.

„Briliantul” va colabora cu un fost rapidist.

„Sunt onorat şi este o mare responsabilitate să fiu la naţionala de tineret, mai ales că vin după Mirel Rădoi şi sper să continui rezultatele lui. Simt presiunea, mai ales că vin după o performanţă mare, normal că şi eu vreau să continui lucrurile bune. Nu sunt aici să dau totul peste cap, ci să continui ce s-a început. Când sunt sub presiune, evoluez cel mai bine”, a spus Mutu.

Adrian Mutu și-a conturat staff-ul alături de care va colabora la naționala de tineret.

”E conturat 80%, dar mai sunt chestii despre analist, psiholog. Mai avem nevoie de câteva zile. Secunzii sunt Nicolae Grigore şi domnul Adi Boiangiu. Am vrut să mergem pe continuitate”, a explicat Adrian Mutu.

Această mutare ar putea însă destabiliza Rapidul. În momentul de față, Nicolae Grigore este antrenorul principal al Rapidului, în acte, deoarece Daniel Pancu nu deține licența care să-i permită să fie „principal” în Liga 2. Ceea ce înseamnă că rapidiștii vor trebui să caute un alt antrenor principal dacă Grigore va pleca la naționala de tineret.

Citește și ♦ Cristi Săpunaru, la un pas de revenire! Cu cine negociază fostul rapidist