FRF îl cheamă la negocieri pe Adrian Mutu: ,,Îşi doreşte mult să antreneze un club, dar noi vrem să-l păstrăm”

Sursa foto- Profimedia Images Adrian Mutu

Adrian Mutu este în acest moment un antrenor liber de contract, după ce angajamentul să cu FRF s-a încheiat după participarea la EURO U21.

Deşi în a acest moment poate semna cu oricine, Adrian Mutu este aşteptat de către cei de la Federaţia Română de Fotbal la negocieri, pentru a sema un nou angajament.

Adi Mutu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Mihai Stoichţă, directorul tehnic al FRF, spune că Mutu îşi doreşte  foarte mult să antreneze o echipă de club, dar cu toate astea federaţia îl vrea pe ,,Briliant” în continuare la cârma naţionalei de tineret.

,,Depinde foarte mult de ce ofertă va avea Adi, îşi doreşte foarte mult să antreneze la un club, să aibă continuitate. Să aibă zi de zi o activitate de a fi antrenor, la fel ca un jucător. 

mutu si stoichita

Noi de dorim să îl păstrăm, îl aşteptăm după Paşte să clarificăm lucrurile, pentru că vor trebui luate nişte decizii până în luna iunie. Să fixăm antrenorii la U20, U21. 

În cazul în care Mutu îşi va manifesta dorinţa. El are oferte, dar eu sper să îşi încheie ciclul ăsta pe care l-a început, pentru că eu cred că merită să mai rişte un turneu final. Va fi calificat direct, pentru că organizam, e foarte important când eşti echipa gazdă, avem şi o generaţie bună care vine din urmă, ar putea face o performanţă mare pentru a-i amplifica cota. 

Îsi doreşte mult să antreneze la nivel mare, el a jucat la nivel mare, e normal să aiba aspiraţii, la fel ca şi Mirel.”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Pro X.

Adrian Mutu este dorit de mai multe echipe, iar Petrolul este una dintre ele. Dacă mutarea se va concretiza, Petrolul va fi a doua echipă din România pregătită de fostul atacant, după experienţa de la FC Voluntari.

Adi Mutu retragere

Citește și EXCLUSIV | Laude pentru naționala lui Adrian Mutu: “Pentru mine ei au mers mai departe la EURO!”