Adrian Mutu a dezvăluit că nu mai poate să ducă viața de lux pe care o avea odinioară. Fostul internațional a pierdut mai multe milioane de euro în urma afacerilor eșuate și a fost nevoit să renunțe la bunuri de valoare după divorț.

Mutu (40 de ani) este căsătorit pentru a treia oară, cu fotomodelul Sandra Bachici, și are patru copii.

View this post on Instagram

Moments ! #family #mutu

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

‘Briliantul’ este antrenorul echipei secunde a clubului Al Wahda FC, din Emiratele Arabe Unite.

Povestea cu Chelsea, cu 17 milioane de euro, e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să-i dau bani lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa am vândut-o pentru că am divorțat de Consuelo, a fost pe numele ambilor. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost președinte sau director general la Dinamo, dar eu am vrut să fiu antrenor.

Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe… e mai greu. Am avut și yacht. Așa nu-și permite nimeni care nu mai lucrează luxul acesta. Am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală.

Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat de fotbal, dar am pierdut în jur de 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea. Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit, am bani„, a spus Adrian Mutu pentru Gazeta Sporturilor.

De-a lungul carierei de fotbalist, a jucat pentru echipe de top precum Inter Milano, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina.