Adrian Mititelu și ”Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 97, s-au întâlnit în secret. Ce au discutat

Foto: Jurnalul de Craiova

Adrian Mititelu și unul dintre liderii Peluzei Sud 97, Andrei Preda, zis și „Gogoașă” s-au întâlnit în secret. Ce doi au discutat despre viitorul lui FC U Craiova 1948.

Andrei Preda a anunțat că suporterii vor susține în continuare echipa din Liga a 2-a.

„Vă dați seama că această veste ne-a bulversat pe toți. Imediat după ce am aflat sențința dată de Curtea de Apel Craiova m-am dus și am vorbit cu Adrian Mititelu. Dânsul mi-a zis că indiferent de situație, chiar dacă îl vom înjura sau nu, totuși noi trebuie să fim mai uniți ca niciodată și să îi susținem pe jucătorii noștri.

mititelu

Adrian Mititelu mi-a transmis că bugetul echipei pentru Liga 2 este asigurat și speră că jucătorii noștri vor promova la anul în Liga 1. Este o situație grea și trebuie să fim cu toții uniți.

Peluza Sud 97 va rămâne în continuare lângă FC Universitatea Craiova, iar jucătorii trebuie să fie concentrați pentru meciurile pe care ei le vor juca”, a spus Andrei Preda pentru Prosport.

fc u craiova 1948

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, a fost condamnat la 3 ani de închisoare.

Finanțatorul oltenilor era anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

Citește și – Cum a reacționat Sorin Cârțu la aflarea veștii că Adrian Mititelu a fost arestat