Adrian Mititelu Jr. dă de pământ cu Mitică Dragomir: ”S-ar putea să decedeze prin pușcărie!”

Dumitru Dragomir

Adrian Mititelu Jr. dă de pământ cu Mitică Dragomir, fostul șef al LPF.

Ieri, patronul FCU Craiova 1948 a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Finanțatorul oltenilor era anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

După aflarea veștii că omul de afaceri a fost condamnat, Mitică Dragomir a declarat că patronul oltenilor este vinovat, ceea ce a atras furia fiului lui Mititelu, care a dat de pământ cu fostul președinte al LPF.

”Îi transmit domnului Dragomir să își vadă de treaba lui și să nu mai vorbească niciodată de tatăl meu. Dumitru Dragomir, o nulitate absolută din punct de vedere juridic, își permite sa vorbească de cauza tatălui meu întrucât Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au fost achitați în 2019 în dosarul dezafilierii pentru sustragere de sub sechestru, sechestru ce a fost stabilit ca fiind nelegal definitiv de către CAB București, însă niște judecători închipuiți de la CAB CRAIOVA au încălcat orice principiu de drept și pentru același sechestru, care a fost considerat ca fiind nelegal definitiv, tatăl meu a fost condamnat.

dragomir 29683000

Domnul Dragomir, totuși, să se mai gândească la faptul că are încă un dosar și, dacă o sa ajungă și el pe acolo, s-ar putea să decedeze prin pușcărie. Nu uitați ce vârstă are! Tatăl meu, pâna la vârsta de 52 de ani, a produs circa 50 de milioane de euro din vânzări imobiliare, bani pe care Mitică Dragomir nici nu știe să îi numere. La vârsta de 52 de ani, Mitică Dragomir încă mai avea blugi nevânduți din ultimul transport din ”afară”, de pe vremea Victoriei București.” a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru ProSport.

MititeluJR

Citește și EXCLUSIV | Greșeala care l-a costat scump pe Mititelu: ”Aici e problema! Nu avea voie!”