Adi Popa s-a accidentat în derby! “Am încercat să dau totul. Câteodată mi-a ieşit, câteodată nu”

Adi Popa s-a accidentat în timpul meciului Dinamo – FCSB și a părăsit Arena Națională șchiopătând. Mijlocașul, introdus pe teren în repriza a doua, a acuzat dureri la piciorul stâng și a urcat cu dificultate în autocarul echipei.

Adi Popa a intrat în locul lui Olimpiu Moruțan în minutul 46, dar a avut o evoluție ‘ștearsă’.

La finalul partidei, din cauza durerii, mijlocaşul şi-a dat jos gheata.

Sursa foto: Telekom Sport

Eu pot să spun că, atâta timp cât am fost pe teren, am încercat să dau totul. Câteodată mi-a ieşit, câteodată nu. Nu ne convine situaţia, eram acolo să ne apropiem la trei puncte, să ne apropiem de obiectiv, dar nu avem ce să facem. De mâine, ne pregătim pentru următoare etapă, pentru play-off, să recuperăm atunci. Păcat, pentru că am avut şanse, şi etapa trecută şi acum. Nu am profitat. 

Sunt alte obiective, alte lucruri de care eu nu pot să vorbesc, nu sunt în măsură. Vă daţi seama, din punct de vedere al suporterilor, m-am simţit ca pe vremuri, cum eram încurajaţi la fiecare derby, în deplasare, de 10.000 de oameni şi care erau alături de noi. 

Cred că dacă meciul s-ar fi jucat 11 la 11, a doua repriză întorceam şi cu siguranţă nu primeam gol. Dar a venit acea eliminare şi consider că acolo s-a dezechilibrat jocul. Într-un derby, un om în plus contează foarte mult. Meciul a trecut, rămân părerile de rău, dar trebui să mergem înainte, să ne gândim la următorul meci, să ne uităm la greşelile pe care le-am făcut, să nu le mai repetăm şi să învăţăm din greşeli, bineînţeles.

Nu sunt eu în măsură să spun dacă jocul a fost bun sau nu, vorbiţi cu antrenorul. Eu ştiu ce mi s-a cerut, am încercat să intru şi să ofer 100%, să îmi pun calităţile în slujba echipei şi să o fac cât mai bine“, a declarat Adi Popa.