Adi Popa nu și-a uitat fosta echipa! “Sper să promoveze!”

Adrian Popa (32 ani) fostul jucător a lui Reading speră ca fosta sa echipă să promoveze în Premier League.

“Motoreta” a evoluat între 2017-2020 pentru Reading în Championship în care a bifat 15 prezențe în tricoul “The Royals” unde a reușit să marcheze un gol.

Adi Popa, mijlocașul celor de la Academica Clinceni speră ca fosta sa echipă Readind să promoveze în Premier League și internaționalul român, George Pușcaș să marcheze cât mai multe goluri și să ajute la îndeplinirea obiectivului.

puscas george reading profimedia 0561388193 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

“Nu știu, n-am mai ținut legătura cu nimeni de acolo, cu foști colegi. Am avut multe aici, meciuri la trei zile. Am mai urmărit ce face echipa, am văzut ca sunt pe loc de play-off. Sper să promoveze, e un club mare, cu condiții, club unde s-a investit foarte mult și le doresc mult succes să promoveze.

george puscas reading profimedia 0567437377 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Atât lor, cât și lui George să joace cât mai mult și să înscrie cât mai multe goluri. (n.r. Cu Pușcaș ai vorbit?) Nu, n-am vorbit. Ne-am intersectat acolo, la Reading, o perioadă de o săptămână două și atâta tot” a declarat Adi Popa pentru ProSport.

Reading ocupă poziția a 5-a în Championship cu 51 de puncte adunate în 32 de partide scurse din actualul sezon din Anglia.

Citește și Radu Drăgușin, titular în umătorul meci din Serie A! Andrea Pirlo: „Ar putea juca din start”