RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Adi Petre, chemat de urgenţă la U21! Valentin Costache nu mai merge la EURO

Adi Petre, atacantul celor de la UTA Arad, a fost chemat de urgenţă de către selecţionerul naţionalei de tineret pentru meciurile de la EURO.

Vârful de atac a fost chemat de Adi Mutu, după ce Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, este în continuare indisponibil, în urma infectării cu Coronavirus.

costache

Cei din staff-ul naţionalei au sperat că jucătorul de 22 de ani se va recupera în timp util, dar cum lucrurile nu au stat aşa, Mutu l-a solicitat de urgenţă pe Adi Petre, care a participat şi la Campionatul European din 2019.

,,Din păcate, situația lui Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, nu s-a ameliorat. Fotbalistul care a marcat golul decisiv de calificare la EURO a acuzat probleme medicale încă de la convocare, dar s-a sperat că starea lui de sănătate îi va permite să participe la Campionatul European.

Lot U21

Având în vedere că acest lucru nu s-a întâmplat și faptul că duminică dimineață tricolorii U21 vor pleca în Ungaria, selecționerul Adrian Mutu a decis în această seară să îl înlocuiască pe Costache cu  Adrian Petre, atacantul de la UTA.

Petre se află la a doua prezență la Campionatul European, după ce a fost și în 2019, în Italia și San Marino. El a și marcat un gol, în primul meci, cu Croația, când a închis tabela. Astfel, numărul fotbaliștilor care sunt acum în lot și au fost și la ediția precedentă a ajuns la șase: Andrei Vlad, Radu Boboc, Alex Pașcanu, Darius Olaru, Andrei Ciobanu și Adrian Petre.”, apare în comunicatul dat de FRF.

costache 1

România U21 va debuta la Campionatul European de tineret pe data de 24 martie, de la ora 22:00, împotriva Olandei U21.

Calificarea la acest turneu final este a doua consecutivă reuşită de ,,tricolorii” cei mici, după performanţa din 2019 sub comanda lui Mirel Rădoi.

romania u21 profimedia 0570109629
Foto: Profimedia

Citeşte şi Adi Mutu, discurs de învingător înainte de debutul la EURO U21: ,,Aici nu există frică”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare