RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Adevărul iese la iveală la Dinamo: „Cortacero este mână în mână cu jucătorii”

Cristi Pulhac (36 de ani), fost jucător al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Fostul fundaș este de părere că omul de afaceri Pablo Cortacero a făcut o înțelegere ascunsă cu jucătorii aduși vara trecută în Ștefan cel Mare și care au salarii foarte mari pentru Liga

Astfel, Cortacero și jucătorii ar urma să împartă banii încasați de fotbaliști în urma memoriilor depuse.

Nu poți să iei un jucător care n-a avut niciodată salariul ăla, să-l aduci în România și să-i dai o grămadă de bani. N-ai cum! S-a vrut chestia asta, probabil vor să scoată bani din club.

Jucătorii care au plecat, au depus memorii și vor scoate banii din club, probabil că-i vor împărți cu Pablo Cortacero. Din punctul meu de vedere, asta a fost situația. Probabil sunt mână în mână. Au adus numai jucători spanioli, prin impresarii pe care îi cunoșteau.

Își vor scoate banii când vor fi plătiți jucătorii. Au mâncat bine, au dormit bine, dacă mai scot și niște bani, a fost frumos la Dinamo”, a declarat Cristi Pulhac, la ProX.

cristi-pulhac-dinamo

Citește și Nicolae Badea a anunțat ultima “donație” către Dinamo: “O sumă de 5,7 milioane de lei. Am recuperat întârzierea”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare