Adevărul a ieșit la iveală! De ce nu investește, de fapt, Ion Țiriac la Dinamo

țiriac

Numele lui Ion Țiriac (80 ani) a fost mereu vehiculat de-a lungul timpului în legătură cu implicarea la Dinamo, însă omul de afaceri nu a acționat niciodată.

Ion Țiriac este cunoscut drept un fan al ”câinilor”, însă Constantin Anghelache, fost președinte al clubului roș-alb, a explicat că miliardarul român nu este interesat să investească în fotbal și preferă să își bage banii în tenis, sport pe care îl cunoaște foarte bine.

”Pe domnul Țiriac îl cunosc de foarte mult timp, de când eram eu pe la Londra, iar dânsul venea să joace la Wimbledon cu Virginia Ruzici, cu Mariana Simionescu. De regulă, mă duceam la toate meciurile, având mijlocirea biletelor primite de la ei. Îl cunosc, este un om foarte echilibrat. Nu e hâtru, dar e un om cu multă știință.

I-au zis mulți că a fost milițian, dar e o prostie. Sportivii trebuiau să ia și ei salariu de undeva în sistemul care exista, dar nu asta e problema. Dânsul a ajuns să aibă mulți bani pentru că a știut să-i aranjeze pe cei puțini. El gândește exact ca la început: ”Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am”. Atunci, el nu bagă bani, vrea să investească în tenis, unde ați văzut câte opreliști și probleme sunt și acolo” a declarat Constantin Anghelache pentru gsp.ro.

anghelache

Citește și Fanii se pregătesc să cumpere noi acțiuni la Dinamo! Anunțul făcut de clubul din Ștefan cel Mare