Acuzele care îl vizează direct pe Bogdan Argeș Vintilă: “La cum a luat golurile a fost evident”

Antrenorul celor de la FCSB se bate să câștige titlul de campioană pe banca roș-albaștrilor, așa cum a făcut-o și ca jucător atunci când se afla la FC Național.

În urmă cu 18 ani, bucureștenii au pierdut cursa pentru supremație în ultima etapă după ce au fost învinși la Craiova, iar Dinamo le-a luat fața pentru un nou succes în campionat. Meciul disputat de bancari în Bănie ridică semne de întrebare chiar și după atâția ani. Cozmin Gușă, pe atunci președinte onorific la FC Național arată cu degetul înspre principalii vinovați. Unul dintre ei, chiar Bogdan Argeș Vintilă.

“Nu mi-a plăcut ce am văzut. Erau câțiva fotbaliști tineri care își doreau, dar Vintilă, așa cred că îl chema pe portar, dacă derulăm fazele cum a luat golurile…Nu i-am urmărit parcursul lui Vintilă. Am fost foarte supărat atunci.

Am văzut imaginile și pentru mine a fost evident. Ca amator, mâncam fotbal pe pâine și nu am avut nicio îndoială. A fost o fază din lumea aranjamentelor care erau la tot pasul. Era fotbalul condus de Mircea Sandu și Dumitru Dragomir”, a explicat actualul președinte al FRJudo pentru Pro Sport.

cozmin gusa

 

FC Național era una dintre echipele tari ale campionatului la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

Echipa făcea performanță în vremea aia. Mergeam la meciuri, eu l-am adus pe Ponta la FC Național. Am renunțat la președinție după celebrul meci contra Craiovei în care am pierdut campionatul. 

L-am sunat pe Gino și i-am zis: «Gino, dragă, nu vreau să ne certăm, dar din momentul ăsta drumurile noastre se despart». Eu chiar voiam să câștigăm campionatul. Nu l-am acuzat direct niciodată, dar când ne-am despărțit motivația mea a fost asta”, a completat Cozmin Gușă.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | S-a făcut pasul decisiv pentru o pace istorică între fanii CSA și FCSB? “Nu există niciun conflict”