Ultimele detalii despre accidentarea lui Valentin Mihăilă! Ce șanse are să fie pe teren în următorul meci

Sursa foto: Massimo Paolone/LaPresse/Profimedia Images

Internaționalul român al celor de la Parma, Valentin Mihăilă, s-a accidentat la începutul săptămânii trecute în timpul unui antrenament!

Aflat pe val în ultima perioadă atât la echipa de club, cât și la echipa națională a României, Valentin Mihăilă este nevoit să stea acum departe de teren. Fostul jucător al Craiovei a acuzat dureri la mușchii adductori și nu a putut încheia antrenamentul celor de la Parma din data de 5 aprilie.

După ce a ratat duelul cu AC Milan din runda precedentă, Valentin Mihăilă se pare că are șanse foarte mari să lipsească și din confruntarea cu Cagliari, formația la care este legitimat un alt internațional român, Răzvan Marin. Potrivit informațiilor Parma Live, Mihăilă se pregătește în continuare separat față de restul grupului, astfel că prezența sa este din nou pusă sub semnul întrebării.

mihaila
Foto: Profimedia

8.500.000 de euro este cota de transfer a lui Valentin Mihăilă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 14 meciuri, trei goluri și două pase decisive reprezintă bilanțul internaționalului român în tricoul celor formației de pe Ennio Tardini.

Înaintea meciului direct, Parma ocupă pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, în timp ce Cagliari este pe 18, cu două puncte în plus. Duelul dintre cele două formații este unul cu atât mai disputat, deoarece ambele echipe se luptă pentru scăparea de emoțiile retrogradării.

Citește și S-a rupt Valentin Mihăilă! Detalii despre accidentarea suferită la antrenamentul Parmei