FOTO | Accident grav în Făgăraş! SMURD-ul a intervenit pentru descarcerare

Un echipaj bulgar participant la Raliul Braşovului a ieşit din cursă după un accident grav! Bolidul a izbit un cap de pod, iar copilotul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

Un accident extrem de grav a avut loc în Brașov. Mașina a izbit un cap de pod, iar persoana din dreapta șoferului a rămas încarcerată între fiarele contorsionate.

Persoana respecticvă s-a ales cu fracturi grave la ambele picioare şi a fost transportată la spital. Echipajele SMURD au ajuns la fața locului într-un minut şi jumătate. A fost solicitată inclusiv intervenţia unui elicopter.

Un echipaj bulgar participant la Raliul Braşovului a ieşit din cursă după acest grav accident. Echipajul bulgar Nikola Mishev / Yanaki Yanakiev a ieșit în decor pe cea de-a doua probă specială a Raliului Braşovului, Șoarș 1. Maşina Peugeot 208 a izbit un cap de pod şi a fost avariată grav.

Copilotul Yanaki Yanakiev s-a ales cu fracturi grave la ambele picioare şi a fost transportat la spital.

Concursul a fost oprit iar concurenții aflați în spatele acestui echipaj au parcurs proba în regim de etapă.

„În cadrul Raliului Braşov la proba care se desfasoară pe zona Făgăraş, a fost anunţată producerea unui accident un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, copilotul a rămas încarcerat. S-au deplasat la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. Totodata a fost solicitat să intervină şi un elicopter SMURD. Victima a fost descarcerată, este conştientă şi prezintă fracturi la ambele membre inferioare”a transmis ISU Braşov.

„Pe DJ104J, sens de deplasare Șoarș către Rotbav, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autovehicul, ce participa în cadrul Tess Rally Brașov 2021. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat o victimă, care primește îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier” – a transmis IPJ Braşov.