RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Academica Clinceni, arbitrată de centralul infectat cu COVID-19! Reacţia clubului

Academica Clinceni a reacţionat după vestea că arbitrul meciului cu Sepsi, Iulian Călin, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

După ce arbitrul Iulian Călin a fost depistat pozitiv cu coronavirus, și asistenții Mircea Grigoriu și Andrei Constantinescu au intrat în izolare, după ce au aflat vestea infectării lui Iulian Călin. De asemenea, Robert Avram a fost și el depistat pozitiv, arbitru de rezervă la meciul Dinamo – Sepsi 1-3, care s-ar fi antrenat cu Iulian Călin.

Cei de la Academica Clinceni au anunţat că nu îşi fac griji din cauza situaţiei, şi nici nu au primit vreo înştiinţare oficială din partea DSP.

„Nu ne-am speriat pentru că protocolul meciului a fost urmat întocmai. S-au urmat pașii care trebuiau. El nu a fost în contact cu noi. Nu cred ca vor fi probleme. Noi vom face și săptămâna viitoare o testare.

A arbitrat cu mănuși. S-a păstrat distanţa recomandată. A fost în aer liber, la vestiare nu a luat nimeni contact cu arbitrul. Nu cred ca vor fi probleme. Nu am primit nimic de la DSP”, a spus Sorin Paraschiv, potrivit Antena Sport.

FRF a anunţat că nici centralul Iulian Călin, nici asistenţii alături de care a arbitrat, nu vor mai fi delegaţi la meciuri în actualul sezon.

„Federația Română de Fotbal anunță că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile. Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa și nu va mai fi delegat în acest final de sezon. De asemenea, colegii săi au intrat în izolare, urmând ca luni să repete testele. Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal”, se arată în comunicatul emis de FRF.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare