Absența lui Rădoi, prin ochii unui antrenor important din Liga 1: “Va fi un minus mare pentru România!”

mirel-radoi

Selecționerul Mirel Rădoi a primit o veste grea chiar înaintea primelor meciuri din acest an, asta după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19!

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani are șanse foarte mici să stea pe banca României la primele meciuri din campania de calificare pentru Mondialul din 2022, iar sarcinile acestuia vor fi preluate de secundul Nicolae Dică. Această situație nu este văzută cu ochi buni însă de Edi Iordănescu, care consideră că echipa națională va avea mult de suferit de pe urma absenței lui Rădoi de la marginea terenului.

Antrenorul CFR-ului a vorbit despre conjunctura din momentul de față de la lotul național și este de părere că prezența selecționerului la marginea terenului, dar și în vestiar ar fi cântărit foarte mult. Iordănescu s-a arătat sceptic în privința modalității în care vor ajunge informațiile către jucători în timpul meciurilor.

radoi dica

Cu siguranţă că este o pierdere, cu siguranţă. Sunt sigur că cei pe care Mirel îi are în staff, în frunte cu Nicolae Dică, sunt oameni competenţi. Dar altceva este când este vocea principală acolo, când este antrenorul principal.

Va fi un minus mare pentru echipa naţională, dar să sperăm că de la distanţă va reuşi să gestioneze lucrurile şi echipa naţională să producă rezultate bune, care să însemne succes şi încredere pentru viitorul echipei naţionale“, a declarat Edi Iordănescu în cadrul conferinţei de presă, înainte de meciul cu FCSB.

Citește și Ce șanse are Rădoi să revină pe bancă! Burleanu anunță: „Sperăm să-l putem ‘negativa’!”