Abia a venit, dar e criticat! Cornel Dinu are rezerve în privința lui Grozav

Gicu Grozav a semnat azi un contract cu Dinamo București, dar Cornel Dinu nu este convins că mijlocașul ofensiv poate să contribuie la ascensiunea ‘câinilor roșii’ în Liga 1.

Grozav (28 de ani) a semnat un contract pe două sezoane și va purta tricoul cu numărul 7. Jucătorul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, dar suma s-ar putea ridica la 10.000 de euro prin activarea unor bonusuri.

Grozav Dinamo

Eu am rezerve în privinţa oricărui jucător, pentru că stau să mă gândesc ce a făcut în ultimul timp. El are nişte calităţi, s-a dovedit într-o perioadă un jucător eficient în atac, dar dacă stăm să ne gândim ce a jucat el prin Turcia în ultimul an de zile, cu două pase şi două goluri în 24 de partide, dă-mi voie să am rezerve în ceea ce priveşte evoluţiile lui viitoare. Calităţi a avut, le-a demonstrat, dar problema se pune când va intra în ritmul de joc“, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a Turciei, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 și în Cupa Ligii.

25 de selecții și 5 goluri a bifat Gicu Grozav la echipa națională a României. Mijlocașul ofensiv are o cotă de piață de un milion de euro.