A venit circul în Liga 1! Mărginean: “Papură e prea agresiv cu nişte oameni care nu îşi fac decât meseria”

Conflict deschis în Liga 1! Declarațiile lui Corneliu Papură de la finalul meciului Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, sunt considerate jignitoare de către oficialii clubului din Mediaș. Antrenorul ‘Științei’ i-a făcut clovni pe cei de pe banca de rezerve a echipei adverse.

Gaz Metan Mediaș a reclamat un penalty neacordat şi un fault anterior golului al doilea al gazdelor.

Auzind că oaspeţii au criticat arbitrajul, Corneliu Papură a răspuns: “Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine, de acolo. Nu mă interesează arbitrajul sub nicio formă. Mă interesează jocul şi atâta tot. Ei asta fac la Mediaş, un circ total. Nici la circ nu mi-a plăcut, dar să-i văd pe ăştia de la Mediaş“.

Să nu se trezească cu vreo reclamaţie, că nu poţi să jigneşti nişte oameni care au o meserie şi aduc bucuria în rândul copiilor. Sunt mâhnit şi necăjit pentru că acest domn (n.a. – Corneliu Papură) a jucat şi într-un campionat în afară (n.a. – Franţa). Să ne aducă şi nouă un progres, un respect. Toată lumea din fotbalul românesc ştie ce bube avem, ce probleme avem şi împreună oamenii care au fost şi au văzut cum a fost afară să implementăm un proiect împreună cu Federaţia, cu Liga, cu oamenii de fotbal. Practic, să avem şi noi o şansă să facem progres. Asta trebuie să fie din partea tuturor, antrenori, jucători, conducători. Presa încearcă să ne ajute, dar ne autoexcludem prin aceste ieşiri. Şi eu am mai avut ieşiri şi mi-am cerut scuze, dar parcă e prea agresiv omul ăsta cu nişte oameni care nu îşi fac decât meseria“, a spus președintele clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean.

marginean