Andrei Cristea a refuzat o ofertă de la Universitatea Craiova! Atacantul de 34 de ani e hotărât să rămână la Iași. Definitiv! 

La 34 de ani, Andrei Cristea nu se complică. E idol la Iași, iar clubul tocmai i-a făcut o ofertă tentantă. Prelungirea contractului până în 2020 și un post în administrația clubului, când va renunța la activitatea de jucător, scrie realitateadeiasi.net.

Am primit pe adresa clubului o adresă din partea clubului din Craiova, prin care ni se cere să-i dăm drumul lui Andrei Cristea să joace în Bănie. Răspunsul nostru este cât se poate de clar. Andrei Cristea nu este transferabil, pentru că este simbolul echipei noastre. Andrei iubeşte acest club şi nu cred că se pune problema ca el să plece la Craiova”, a declarat președintele executiv al ieșenilor,  Adrian Ambrosie.

Andrei Cristea a explicat motivele pentru care a refuzat Craiova.

Le mulţumesc mult celor de la Craiova pentru interesul arătat faţă de mine şi în mod special domnului Rotaru, care m-a dorit cu insistenţă în Bănie. Iaşul este însă casa mea. M-am simţit şi mă simt iubit şi apreciat de club, de suporteri. Vreau să mă stabilesc în Iași. Cred că voi putea să ajut echipa încă doi ani”, a declarat atacantul.