A răbufnit și a dat de pământ cu autoritățile! ”Nici animalele nu poţi să le ţii trei luni de zile în izolare!”

Gică Popescu, președintele Viitorului, a răbufnit din cauza măsurilor luate în privința antrenamentelor jucătorilor.

Pe 15 mai, echipele din Liga 1 au intrat în cantonamente centralizate cu regim închis. Reluarea antrenamentelor a fost posibilă doar după testarea la coronavirus.

Oficialul formației de la Ovidiu este un contestatar vehement al măsurilor luate de Ministerul Tineretului și Sportului: “Este groaznic să stai în cantonament, să nu poţi să ieşi din camera de la hotel, să mănânci din caserolă, să nu poţi să te antrenezi decât în grupuri de patru, asta nu e activitate sportivă, ăsta este chin! Ei sunt în primul rând oameni şi trebuie trataţi ca oamenii, nu ca animalele. Cred că nici animalele nu poţi să le ţii trei luni de zile izolate!

Eu sper ca protocoalele să permită jucătorilor să nu mai stea în cantonament şi să vină la antrenamente de acasă, încercând să păstreze această disciplină pe care noi o vom impune, şi anume să stea cât mai mult izolaţi la domiciliu şi să vină doar la antrenamente, fără să iasă în locuri publice.”, a declarat Gică Popescu pentru Antena Sport.

gica popescu

Citește și Ministrul Sportului recunoaște: ”Sunt fan al Universității Craiova! Ne punem speranțe în fiecare an la titlu!”